My YouTube embedded video using Shadowbox not playing on iPad

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

My YouTube embedded video using Shadowbox not playing on iPad

liane
Hi,

I've been tearing my hair out testing Shadowbox for inclusion on my website to display embedded YouTube videos when viewed with an iPad.

I'd really appreciate some help from someone on here if possible.

I've downloaded the latest version of Shadowbox - with all of the options ticked and uploaded the entire folder to the webserver.

This is my test web page (which isn't displaying videos when viewed on iPad but is fine on a pc).  

http://www.icompute-uk.com/iCompute_Screencasts/test-Year2.html

And this is what I have in my html:

  <!-- Start of Shadowbox Code in the head section -->

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="shadowbox-3.0.3/shadowbox.css">
<script type="text/javascript" src="shadowbox-3.0.3/shadowbox.js"></script>
<script type="text/javascript">
Shadowbox.init();
</script>

Here, in the body, is the shadowbox link:

<a href="http://www.youtube.com/v/gTQueu9QfF4?vq=hd1080" rel="shadowbox;width=1280;height=720;player=iframe" title="Screencast2.2.5"><img src="Year2_files/Screencast2.2.5Image.png" alt="Screencast2.2.5" style="border: none; height:162px; width:302px; " /></a>

When viewed using an iPad I get a brief 'loading' message inside the shadowbox before settling on a black screen.

Any clues as to where I'm going wrong would be greatly appreciated as it looks great on PC so I would love for it to work on iPads etc.,  Many thanks in advance.

Liane.
Loading...